expert op het terrein van hoogbegaafdheid

ZOMERKAMP 23 t/m 27 augustus 2021

Samen met de deelnemers zien we terug op een goed verlopen en fijn kamp! Zodra er een datum bekend is voor zomerkamp 2022, zullen we dat hier vermelden.

De vakantiekampen van AntrAciet zijn inmiddels een begrip! Dit jaar vierden we ons derde lustrum!. En we waren al voor de dertiende keer te gast in het Kruithuis in Delft. Een prachtig historisch pand met enorm veel ruimte. En op loopafstand van de Technische Universiteit en de beroemde binnenstad.

 

 

Je hoeft niet een bepaalde IQ-score te hebben om mee te mogen. Als de folder je aanspreekt, behoor je tot de doelgroep! De folders van het afgelopen kamp kun je nog bekijken of downloaden. Een positieve houding tijdens de Bijbelstudies en een respectvolle omgang met anderen zijn wel voorwaarden om mee te kunnen gaan.

Elk jaar hebben we een ander programma. Ook voor volgend jaar gaan we weer aan de slag om er een afwisselend en uitdagend programma van te maken.

Downloads

Zomaar een paar woorden die het kamp beschrijven: plezier, ontmoeting, vriendschap, interessante excursies, leuke en verrassende opdrachten, serieuze gesprekken, herkenning, Bijbelstudiegroepje, slenteren door Delft, rondkijken op de TU, slapen op een stapelbed.

 

AntrAciet

Franseweg 80

3921 DK Elst (U)

tel. 085-06 02 06 7

2021 AntrAciet©

expert op het terrein van hoogbegaafdheid