De vakantiekampen van AntrAciet zijn inmiddels een begrip! Dit jaar is het zomerkamp voor de vijftiende keer georganiseerd. En we waren al voor de dertiende keer te gast in het Kruithuis in Delft. Een prachtig historisch pand met enorm veel ruimte. En op loopafstand van de Technische Universiteit en de beroemde binnenstad.

 

 

 

Elk jaar hebben we een ander programma. Ook voor dit jaar zijn we weer hard bezig om er een afwisselend en uitdagend programma van te maken.

 

 

 

 

Je hoeft niet een bepaalde IQ-score te hebben om mee te mogen. Als de folder je aanspreekt, behoor je tot de doelgroep! De folders van het afgelopen kamp kun je nog bekijken of downloaden. Een positieve houding tijdens de Bijbelstudies en een respectvolle omgang met anderen zijn wel voorwaarden om mee te kunnen gaan.

 

 

 

 

 

Zomaar een paar woorden die het kamp beschrijven: plezier, ontmoeting, vriendschap, interessante excursies, leuke en verrassende opdrachten, serieuze gesprekken, herkenning, Bijbelstudiegroepje, slenteren door Delft, rondkijken op de TU, slapen op een stapelbed.

Downloads

ZOMERKAMP

dit jaar van 20 t/m 24 juli 2020